Haluaisitko pitkät, kauniit ja tuuheat hiukset nopeasti ja vaivattomasti – omia hiuksiasi vahingoittamatta? Oletko pitkään halunnut lisää pituutta ja volyymia hiuksiasi? Kuinka saisit hienot ja pitkät hiukset? Kaikki on mahdollista! Sinä voit saa upeat, pitkät ja tuuheat hiukset nopeasti ja vaivattomasti.

Itse asiassa, hiustenpidennykset ovat olleet suosiossa jo pitkään. Hiustenpidennykset ovat kasvattaneet suosiotaan. Nykyisin on olemassa tehokkaita menetelmiä hiusten pidentämiseen ja tuuhentamiseen. Menetelmät ovat tulleet paremmiksi, varmemmiksi ja luonnollisemmiksi. Hiustenpidennykset toimii hyvin kaikenlaisiin hiuksiin, myös ohuille hiuksille. Mago hiustenpidennykset on erittäin nopea kiinnittää ja melkein huomaamaton. Kaikki aitohiuksemme ovat 100% mago-hiusta, joka on aitohiuslaaduista korkealaatuisinta. Hiustenpidennyksiin käytetään vain laadukkaimpia hiuksia - turvalliset, tunnetut ja arvostetut laatumerkit on moneen kertaan testattu ja käytetty. hiustenpidennykset

Hiustenpidennykset helposti ja edullisesti.


Edustamamme MAGO hiustenpidennykset käyttää uudenlaista helppokäyttöitä hiustenpidennystekniikkaa, joka eivät vahingoita omia hiuksiasi. Aidoilla hiustenpidennyksillämme muutat helposti kampaustasi tai luot itsellesi kokonaan uuden lookin. Lukuisat henkilöt ovat antaneet paljon positiivista palautetta tästä tekniikasta.

Mago hiustenpidennykset on tehty ennen kaikkea naisille, jotka arvostavat käyttömukavuutta, hellävaraista kiinnitystapaa ja täydellistä luonnollisuutta. Edistyneiden hellävaraisten menetelmiemme ansiosta omat hiuksesi pysyvät kyllä kauniina ja hyväkuntoisina. Se on ainutlaatuinen patentoitu pidennysmenetelmä, jota käyttävät niin ammattimallit kuin julkisuudenhenkilötkin sekä muut kuluttajat ympäri maailmaa. Ilmiö laajenee koko ajan yhä nuorempiin naisiin.


Nuorena hiukset ovat tuuheammat kuin vanhempana. Tietenkään hiuksien määrä ei ole sama kaikilla ihmisillä. Joillakin on vähän enemmän, joillakin vähemmän. Hiusten kaunis ulkonäkö ei ole taattu pelkästään hiuksien määrällä, vaan myös niiden paksuudella ja pituudella. Mutta valitettavasti monet naiset kärsivät hiuksien ennenaikaisesta tippumisesta.

Hiustenpidennysmenetelmillä kiinnitetään lisähiusta omiin hiuksiin. Olet varmaankin kiinnostunut, miten hiusosiot kiinnittyvät hiuksiisi. Se on hienoa tekniikkaa. Hiustenpidennykset perustuu hellävaraisempaan tekniikkaan: kiinnitettävien hiusten molekyylirakenne saadaan omien hiuksiesi kanssa hyvin samanlaiseksi, jolloin hiukset voidaan modulaation avulla kiinnittää toisiinsa. Siksi tämä soveltuu kaikille naisille, jotka haluavat mahdollisimman hellävaraiset lisäkkeet. Hius on käsinommeltu nauhan päälle, jolloin kiinnitysosio peittyy parhaalla mahdollisella tavalla sinun omien hiusten joukkoon. Rehellisesti sanottuna, tuntuu kuin mitään pidennyksiä ei olisikaan. Keveytensä ansiosta tekniikka soveltuu myös hyvin hennoille hiuksille. Erityisesti MAGO-hiusten kiinnitysosion käsinsolmittavuus tekee lopputuloksesta ohuen, huomaamattoman ja kestävän, sekä kaunin ja hyvänäköisen eli takaa asiakkaidemme toivomusten mukaisen lopputuloksen. MAGO hiustenpidennyksissä hiussuomut ovat samansuuntaisesti, jolloin hius on helppohoitoista ja pysyy pitkään sileänä ja hyväkuntoisena.

Hiustenpidennys Turussa Mago hiustenpidennykset on suunniteltu erityisesti pohjoismaalaiselle naiselle. Hius on kevyesti taipuisaa ja sopii siitä syystä hyvin suomalaiseen hiukseen. Hiustenpidennyksillä voit tehdä koko tuuhennuksen, pidennyksen tai vaikka vain raidoittaa hiuksia ilman rasittavia värikäsittelyjä. Laadukkaista tuotteistamme voit valita mieleisesi tekniikan, värin ja pituuden. Tätä silmällä pitäen olemme valinneet parhaiksi testaamamme menetelmät, joita käytämme vain erittäin laadukkaan aitohiuksen kanssa. Käytämme työssämme ainoastaan huippulaadukasta aitoa pidennyshiusta. Näin voidaan varmistaa korkea ja tasainen laatu. Lopputulos on kestävä, luonnollinen ja kaunis. Lyhyessä ajassa saat lisää itsevarmuutta, naisellisuutta ja energiaa!

Mikäli tarvitset apua sinulle sopivan värin tai hiusten pituuden valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme iloisia, että haluatte ottaa yhteyttä meihin. Konsultaatiossa katsotaan sinulle sopiva pidennysmenetelmä ja oikeat värit. Voit valita hiuksiisi tuuheutta, raitoja, tehosteita, vivahteita, äärimmäisiä kontrasteja ja sulavia sävyjä. Toivomme, että pystymme tarjoamaan laadukkaan ja luonnollisen näköisen muodonmuutoksen myös sinulle.

Kaikki MAGO-hiuspidennyksen saaneet asiakkaamme ovat loistaneet tyytyväisyyttään. Voimme taata sinullekin laadukkaan hiuspidennyksen. Olet todella yllättynyt siitä, kuin kevyeltä hiukset itse asiassa tuntuvatkaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme hetken arjen ulkopuolella. Meilta saat myoskin ammattitaitoiset kampaamopalvelut leikkauksista onnistuneisiin värjäyksiin ja juhlakampauksista hiustenpidennyksiin. Voit olla varma, että tuotteemme vastaavat tarvettasi ja odotuksiasi.

hiustenpidennykset turku Meiltä saat myös seuraavat palvelut: Varaa aika jo tänään. Voidaksemme valita sopivan väriset ja tyyppiset pidennyshiukset juuri sinulle, lähetä kuva hiuksistasi tai kuvaile niitä mahdollisen tarkasti. Parturi-Kampaamo Turun Henrika mahdollistaa myös sinulle tämän laadukkaan ja luonnollisen tavan korostaa hiustesi kauneutta! Turun Henrika tarjoaa markkinoiden turvallisimpia ja pitkäkestoisimpia hiustenpidennyksiä, joilla saat luonnollisen kauniit ja näyttävät hiukset. Muihin menetelmiin verrattuna se säästää aikaa ja vaivaa. Tutustu korkealaatuisiin hiustenpidennyksiimme ja tilaa ostokset vaivattomasti ja luotettavasti vain muutamalla hiiren klikkauksella. Tilaa hiustenpidennykset halvemmalla netistä!