Ovatko hiuksesi lyhyet, ohuet tai vaurioituneet? Haaveiletko pitkistä ja tuuheista hiuksista?

Et ole yksin. Monet naiset unelmoivat pitkistä, paksuista ja terveennäköisistä hiuksista. Se on tärkeää naisille. Harvoilla onnekkailla on hiukset, jotka kestävät niihin kohdistuvan rasituksen pituuskasvun aikana. Onko olemassa ratkaisu? Mikä ratkaisu on paras?

Hyviä uutisia! Apua on saatavissa! Mago hiustenpidennykset mahdollistavat upeat, tuuheat ja pitkät hiukset nopeasti ja vaivattomasti ja mikä tärkeintä täysin turvallisesti omia hiuksiasi vahingoittamatta. Se on luonnollisin tapa lisätä hiukseen tuuheutta tai pituutta. Hiustenpidennys toteuttavaa unelmasi pitkistä ja paksuista hiuksista. Se on paras ratkaisu tässä tapauksessa. (Se voi olla mistä päin maailmaa tahansa). Sen saa eripituisina, tuuheuksina, kiharina, eri värisinä tai suorina. Jos hiuksesi ovat sopivan mittaiset, mutta liian ohuet, silloin ratkaisu on tuuhennus, jolla saadaan lisää volyymia. Pidennyksillä ei lisätä ainoastaan pituutta, vaan myös tuuheutta. Se on tärkeää. Useat eturivin artistit sekä omasta ulkonäöstään välittävät kampaamo-asiakkaat suosivat Mago-hiuksia.

Turku. Hiustenpidennykset.


Jos haluat hellävaraisen, pitkäkestoisen hiustenpidennyksen, Mago-hiustenpidennys on oikea ratkaisu sinulle. Miksi? Kuten monet alan ammattilaiset ulkomailla, panostamme liimattavien pidennysten sijaan kehittyneempiin menetelmiin. Jos asut Turussa, tervetuloa käymään kampaamossamme. Meiltä löydät itsellesi sopivat pidennykset - tarjoamme pidennyksiä kaikissa väreissä ja pituuksissa. Lisäyksissä tulee ottaa huomioon omien hiusten määrä, niin että lopputulos on sopusointuinen, eikä lisätty hiusmäärä vaikuta liioitetulta. Pidennysten solmukohdat eivät todellakaan näy eivätkä tunnu miltään.

Mistä pidennykset kannattaa tilata Turussa?


Turku on paras paikka mistä hiustenpidennykset kannattaa tilata. Mutta mistä hiustenpidennykset Turussa? Tilaa hiustenpidennykset Turun Henrikasta! Tutustu laadukkaisiin hiustenpidennyksiimme ja tilaa ostokset vaivattomasti ja luotettavasti vain muutamalla hiiren klikkauksella. Meiltä saat laadukkaat ja edulliset hiustenpidennykset. Hiustenpidennykset Turussa tarjoaa korkeatasoista takkuuntumatonta ja kiiltävää 100% aitohiusta. Omat hiuksesi eivät vahingoitu. MAGO-hiustenpidennystekniikkaa on erittäin turvallinen menetelmä. Turun Henrikan käyttämä patententoitu MAGO-kiinnitysmenetelmä tarjoaa täydellisen vapauden liikkumiseen ja harrastamiseen sekä muuhun vapaa-ajan toimintaan hiustesi laadun siitä kärsimättä. Turun Henrika tarjoaa laajan valikoiman eri pituisia, eri paksuisia ja sävyisiä hiusosioita - myös ”timanttihiuksina.” Hiustesi näyttävyyttä ja kauneutta voidaan monin tavoin korostaa ja lisätä MAGO-hiuspidennyksen kautta. Se on todella paras ratkaisu!

Voitte olla meihin yhteydessä:

Turun Henrika on yksi Turun johtavista MAGO-hiustenpidennystekniikkaa käyttävistä parturi-kampaamoista. Korkealaatuisten tuotteiden ja pitkälle kehitetyn kiinnitysmenetelmän lisäksi meille on erityisen tärkeää myös henkilökohtinen asiakaspalvelu, turvallinen maksutapa ja nopea toimitus.

Mago-hiustenpidennyksissä hiussuomut ovat samansuuntaisesti, jolloin hius on helppohoitoista ja pysyy pitkään sileänä ja hyväkuntoisena. Uusia hiuksia ei siis tarvitse hankkia joka kerta. Se kuinka hyvin hoidat pidennyksiäsi, vaikuttaa siihen, miten usein huolto voidaan tehdä samoille hiuksille. Tänä päivänä valikoimassamme ei ole enää hiusnauhapidennyksiä tai aitohius-klipsipidennyksiä. Syynä on MAGO-hiuspidennystekniikan ylivertaisuus.

Turun Henrika on toiminut samassa osoitteessa jo lähes neljä vuosikymmentä. Vuodesta 2008 lähtien nykyinen omistaja Indira Kallio on edelleen kehittänyt parturi-kampaamon toimintaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelusta, voit soittaa asiakaspalveluumme, autamme mielellämme.