Kuinka saisin pitkät hiukset? Tilaa hiustenpidennykset netistä! Mago hiustenpidennys on todella nopea kiinnittää ja lähes huomaamaton. Edustamamme MAGO hiustenpidennykset käyttää uudenlaista helppokäyttöitä siimapidennystekniikkaa, joka eivät vahingoita omia hiuksiasi. Muihin menetelmiin verrattuna se säästää aikaa ja vaivaa. Se on ihanteellinen tapa lisätä tuuheutta ja eloisuutta hiuksiin. Se tapahtuu helposti ja nopeasti. Ja tulokset ovat mahtavia.

Mago-hiustenpidennys on tehty ennen kaikkea asiakkaille, jotka arvostavat käyttömukavuutta, hellävaraista kiinnitystapaa ja täydellistä luonnollisuutta. Se on ainutlaatuinen patentoitu pidennysmenetelmä, jota käyttävät niin ammattimallit kuin julkisuudenhenkilötkin sekä muut kuluttajat ympäri maailmaa. Tutkitaanpa niitä kaikkia. Varmasti löydätte jotain mikä sopii teille. hiustenpidennykset mago


Olet varmaankin pohtinut, miten hiusosiot kiinnittyvät hiuksiisi. Mago hiustenpidennys perustuu hellävaraisempaan tekniikkaan: kiinnitettävien hiusten molekyylirakenne saadaan omien hiuksiesi kanssa hyvin samanlaiseksi, jolloin hiukset voidaan modulaation avulla kiinnittää toisiinsa. Tämä sopii kaikille, jotka haluavat mahdollisimman hellävaraiset lisäkkeet. Hius on käsinommeltu nauhan päälle, jolloin kiinnitysosio peittyy parhaalla mahdollisella tavalla omien hiusten joukkoon. Keveytensä ansiosta tekniikka sopii myös hyvin hennoille hiuksille. Erityisesti MAGO-hiusten kiinnitysosion käsinsolmittavuus tekee lopputuloksesta ohuen, huomaamattoman ja kestävän eli takaa asiakkaidemme toivomusten mukaisen lopputuloksen.

Mago hiustenpidennykset helposti ja edullisesti netistä


MAGO hiustenpidennykset on suunniteltu pohjoismaalaiselle naiselle. Hius on kevyesti taipuisaa ja soveltuu siitä syystä hyvin suomalaiseen hiukseen. Hiustenpidennyksillä voit tehdä koko pidennyksen, tuuhennuksen tai vaikka vain raidoittaa hiuksia ilman rasittavia värikäsittelyjä. Laadukkaista tuotteistamme voit valita mieleisesi tekniikan, värin ja pituuden. Tätä silmällä pitäen olemme valinneet parhaiksi testaamamme menetelmät, joita käytämme vain erittäin laadukkaan aitohiuksen kanssa.

Tutustu korkealaatuisiin hiustenpidennyksiimme ja tilaa ostokset vaivattomasti ja luotettavasti vain muutamalla hiiren klikkauksella. Sinun on nyt mahdollista muuntaa ulkonäköäsi. Lyhyessä ajassa saat lisää itseluottamusta, naisellisuutta ja energiaa!

MAGO hiustenpidennysten plussat

  1. Hiustenpidennyksillä saa pitkän ja tuuhean tukan parissa tunnissa.
  2. Ammattitaitoisen kampaajan tekemä pidennys tai tuuhennus ei vahingoita omia hiuksia.
  3. Omasta hiusväristä poikkeavilla lisäkeosioilla saadaan hienoja raitoja ilman väri- ja vaalennuskäsittelyjä.
  4. Voit käyttää Mago-pidennyksiä ilman pelkoa siitä, että kiinnitystekniikka aiheuttaisi allergisia reaktioita.
  5. Lisäkkeitä saa kihartuvana, laineikkaana ja suorana.
  6. Langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuspohjaa.
  7. Useimpia hiuslisäkkeitä voi hyvin hoidettuna käyttää monta kertaa uudelleen.
  8. Solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä jne.
hiustenpidennykset mago netista Mikäli tarvitset apua sinulle sopivan värin tai hiusten pituuden valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme iloisia, että haluatte ottaa yhteyttä meihin.

Kaikki MAGO-hiuspidennyksen saaneet asiakkaamme ovat loistaneet tyytyväisyyttään. Voimme taata sinullekin laadukkaan hiuspidennyksen. Haluamme tarjota asiakkaillemme hetken arjen ulkopuolella. Meilta saat ammattitaitoiset kampaamopalvelut leikkauksista onnistuneisiin värjäyksiin ja juhlakampauksista hiustenpidennyksiin.

Varaa aika jo tänään. Voidaksemme valita sopivan väriset ja tyyppiset pidennyshiukset juuri sinulle, lähetä kuva hiuksistasi tai kuvaile niitä mahdollisen tarkasti. Parturi-Kampaamo Turun Henrika mahdollistaa myös sinulle tämän laadukkaan ja luonnollisen tavan korostaa hiustesi kauneutta! Tilaa hiustenpidennykset halvemmalla netistä!