etusivu :: yhteystiedot :: mainostajille
 
MAGO HIUSPIDENNYS  |  HIUSTENPIDENNYKSET TURUSSA  |  HIUSPIDENNYS HINTA  |  HIUSTEN PIDENNYKSET
 
Mistä tilata hiustenpidennykset?
 
 

Mistä tilata hiustenpidennykset?

Miksi tällaista asiaa kysytään? Haluatteko loistaa ja yllättää kaikkia ympärillänne täydellisillä hiuksillanne? Hyviä uutisia! Apua on saatavissa! Hiustenpidennykset ovat olleet suosiossa jo pitkään. Ilmiö laajenee koko ajan yhä nuorempiin naisiin. Hiustenpidennykset on suosittu tapa saada nopeasti lisää pituutta ja tuuheutta hiuksiin. Se on todella paras ratkaisu! Hyvin tehdyt pidennykset ovat kuitenkin upean näköiset eikä omien hiusten lähtöä tarvitse turhaan pelätä, kunhan hommaan satsaa. Hiuspidennykset, tuuhennukset ja raidoitukset ovat vakiinnuttaneet asemansa alan kärjessä sekä Suomesa että muissa Pohjoismaissa.

Hiustenpidennykset auttavat saamaan unelmien hiukset ilman jopa vuosia kestävää piinaavaa hiusten kasvattamasta. Hiustenpidennyksemme ovat aitoa hiusta ja siksi lopputuloksesta tulee luonnollinen eikä lisättyä hiustenpidennystä erota omista hiuksista. Hiustenpidennyksillä haetaan usein lisää pituutta sekä tuuheutta. Jos hiuksesi ovat sopivan mittaiset, mutta liian ohuet, silloin ratkaisu on tuuhennus, jolla saadaan volyymia lisää. Pidennyksillä voi myös helposti muuttaa hiustyyliä esimerkiksi lisäämällä hiusraitoja. Valikoimassamme on laaja skaala eriä värejä ja sävyjä.Voit valita hiuksiisi luonnollista tuuheutta, tehosteita, raitoja, vivahteita tai rohkeita kontrasteja ja sulavia sävyjä.
 
 

Mistä tilata hiustenpidennykset?


Mistä tilata hiustenpidennykset? Lyhyisiin hiuksiin voidaan myös luoda täysin uudenlaisia leikkauslinjoja lisäämällä pituutta esimerkiksi ainoastaan hiusten etu- tai sivuosiin. Hiusten erikoiskäsittelyissä käyvät kaiken ikäiset naiset, jotka haluavat näyttää huolitelluilta sekä upeilta. Lopputuloksena aina luonnollisen kaunis hiuspidennys. Hiukset ovat kevyet ja näyttävät luonnollisilta. Suoraan sanottuna, tässä kohtaa ei kannata säästää vaivaa ja rahaa. Hiustenpidennys on kannattava investointi!

Pitkät kauniit hiukset joista olet aina unelmoinut, ovat saatavillasi hiustenpidennyksellä. Vanhassa Turussa, yliopiston katveessa, sijaitsee rauhallisessa miljöössä parturi-kampamo Turun Henrika. Se on jo usean vuoden ajan erikoistunut laadukkaisiin, luonnollisiin ja näyttäviin hiustenpidennyksiin sekä tuuhennuksiin. Hinta- ja laatutaso on todella kohdallaan. Hiustenpidennyshiuksia ei kuorita eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyjä. Kaikki hiukset desinfioidaan ja vaalennetaan tiettyyn pohjasävyyn, jonka jälkeen ne sävytetään. 100%:sti aidot hiukset ja nerokas kiinnitysmenetelmä mahdollistavat täydellisen vapauden liikkumiseen ja harrastamiseen hiusten vahingoittumatta. Mago-solmupidennys on markkinoiden uusin hiustenpidennystekniikka, jossa omiin hiuksiin kiinnitetään lisäketupsuja puuvillalangalla. Tämä pidennystapa sopii kaikille. Meiltä saat myös hankittua loistavat hiustenpidennyksille sopivat kotihoitotuotteet: shampoot, hoitoaineet sekä harjat. Nettikaupastamme voit tilata, paitsi korkealaatuisia ja luonnonmukaisia hoitotuotteita, myös edustamiamme erittäin alhaisen allergiariskin Aloedermal tuotteita.

Käynti liikkeessä on välttämätön ajanvaraukselle, tällöin määrittelemme hiusten värin ja tarvittavan määrän pidennyshiusta sekä pystymme antamaan työn kestosta ja hinnasta arvion. Hiuksiin tehdään mallinmuutosleikkaus tai vaihtoehtoisesti nykyinen malli siistitään. Hiukset ja hiuspohja hoidetaan ravinteikkailla ja hoitavilla tuotteilla esim. kuivattavia talven pakkasia vastaan.

Aluksi kannattaa keskustella kampaajasi kanssa siitä, mikä olisi juuri sinun hiuksillesi se oikea vaihtoehto. Soita heti ja kysy lisainformaatiota.

Mistä tilata hiustenpidennykset Turusta? Turun Henrika tarjoaa kaikille naisille mahdollisuuden toteuttaa unelmansa pitkistä ja paksuista hiuksista. Hintataso on todella edullinen. Parturi-Kampaamo Turun Henrikasta saat muodikkaat hiustenpidennykset sekä hiuslisäkkeet Turussa. Tervetuloa!
 
 
 
 

ETUSIVU  |  YHTEYSTIEDOT  |  MAINOSTAJILLEWEBKONE OY
HAUKILAHDENTIE 24, 35600 HALLI
jamsa@webkone.info
 
 
Рейтинг@Mail.ru