etusivu :: yhteystiedot :: mainostajille
 
MAGO HIUSPIDENNYS  |  HIUSTENPIDENNYKSET TURUSSA  |  HIUSPIDENNYS HINTA  |  HIUSTEN PIDENNYKSET
 
Simply Natural hiustenpidennykset hinta.
 
 

Simply Natural hiustenpidennykset hinta.

Kuinka kallis on hiustenpidennykset Turussa? Mistä saa parhaan tarjouksen? Mistä paras hinta?

Monet uskovat virheellisesti, että voimme saada kauniit ja pitkät hiukset vain syntyessämme. On kuitenkin ilmennyt, että totuus on jotain muuta. Tottakai on ihmisiä, jotka saavat nauttia upeista luonnollisista hiuksistä, mutta loppujen pitää kuitenkin huolehtia hiustään kunnolla. On muutamia tapoja saavuttaa unelmien hiukset. Tutustu lisää Simply Natural hiustenpidennyksen ja löydä mikä on paras sinulle.

Suomessa hiustenpidennykset ovat olleet maineissa jo monta vuotta. Se on todella kansantajuinen. Hiustenpidennykset on paras ratkaisu saada nopeasti lisää pituutta ja tuuheutta hiuksiin. Ammattitaitoisen kampaajan tekemä hiuspidennykset ovat upean näköiset eikä omien hiusten lähtöä tarvitse turhaan pelätä, kunhan hommaan satsaa. Simply Natural hiuspidennykset ovat vakiinnuttaneet asemansa alan kärjessä Suomesa.
 
 

Mistä tilata Simply Natural hiustenpidennykset paremmalla hinalla?


Simply Natural Hiustenpidennykset auttavat saamaan unelmien hiukset ilman jopa vuosia kestävää piinaavaa hiusten kasvattamasta. Se on luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Simply Natural hiustenpidennykset on markkinoiden uusin hiustenpidennystekniikka, jossa omiin hiuksiin kiinnitetään lisäketupsuja puuvillalangalla. Hiustenpidennyksemme ovat aitoa hiusta ja siksi lopputuloksesta tulee luonnollinen eikä lisättyä hiustenpidennystä erota omista hiuksista. Lisäkkeet kiinnitetään hiukseen pelkän puuvillalangalla tehdyn solmun avulla, mitään liimoja tai kiinnipoltettuja sinettejä ei siis tarvita. Hiustenpidennyshiuksia ei kuorita eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyjä. Allergisten reaktioiden pelkoa ei tämän kiinnitystekniikan kanssa ole. Tämä pidennystapa sopii kaikille.

Hiustenpidennyksillä voit tehdä koko pidennyksen, tuuhennuksen tai vaikka vain raidoittaa hiuksia. Jos hiuksesi ovat sopivan mittaiset, mutta liian ohuet, silloin ratkaisu on tuuhennus, jolla saadaan volyymia lisää. Lopputuloksena aiempaa tuuheampi ja pidempi kuontalo.

Hoidossa käytetään erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltua välinettä. Vanhassa Turussa sijaitsee rauhallisessa miljöössä parturi-kampaamo Turun Henrika. Parturi – kampaamosta saat monipuoliset hiustyöt, kuten pidennykset, värit, leikkaukset, permanentit ja hairtattoot. Se on jo usean vuoden ajan erikoistunut laadukkaisiin, luonnollisiin ja näyttäviin hiustenpidennyksiin sekä tuuhennuksiin. Kampaamon käyttämät tuotteet ovat joko kokonaan hajuttomia tai miedosti hajustettuja.

Lyhyisiin hiuksiin voidaan myös luoda täysin uudenlaisia leikkauslinjoja lisäämällä pituutta esimerkiksi ainoastaan hiusten etu- tai sivuosiin. Pidennysten ei tarvitse olla yksivärisiä, vaan niillä voidaan tehdä myös esimerkiksi raitoja. Pidennyshiuksesta ei lähde väri haalis-tumaan myöskään vaativimmista väreistä, joten myös kirkkaat värit ovat kivoja. Hiukset ovat kevyet ja näyttävät luonnollisilta. Pidennyshiuksista löytyy paljon eri värejä ja hiuslaatuja, joista valitaan oikeanlaiset hiukset pidennyksiin ja tuuhennuksiin. Lopputuloksena aina luonnollisen kaunis hiuspidennys.

Hiustenpidennys on kannattava investointi! Hiustenpidennys hinnoitellaan aina käytettävän hiusmäärän ja ajan mukaan, kysy hinnoista lisää meiltä.

Paljonko pidennykset maksavat?


Käynti liikkeessä on välttämätön ajanvaraukselle, tällöin määrittelemme hiusten värin ja tarvittavan määrän pidennyshiusta sekä pystymme antamaan työn kestosta ja hinnasta arvion. Teemme hiustenpidennyksiä sinetti- ja teippimenetelmillä käyttäen erittäin laadukkaita simply natural pidennyshiuksia. Hinta- ja laatutaso on todella kohdallaan. Ennen hiustenpidennyskäsittelyä tule konsultaatioon, jossa määritellään noin hinta ja katsotaan hiusten sävy sekä valitaan pidennyshiusten pituus. Hiustenpidennyksen hinta riippuu käytettävästä hiusmäärästä. Hinta myoskin muodostuu tarvittavasta osiomäärästä ja halutusta pituudesta. Osiomäärään vaikuttaa oman hiuksen pituus ja paksuus. Hinnat voivat vaihdella riippuen hiusten paksuuden, ajan ja värimassan käytöstä. Hiustenpidennykset hinnoitellaan sen mukaan kuinka paljon hiustenpidennystä asiakkaalle laitetaan ja kuinka kauan siihen menee aikaa. Varaathan ajan konsultaatioon, jossa selvitämme Sinun toiveet ja haaveet hiustesi osalta sekä arvioimme tarkan hinnan.

Hiuksiin tehdään mallinmuutosleikkaus tai vaihtoehtoisesti nykyinen malli siistitään. Hiukset ja hiuspohja hoidetaan ravinteikkailla ja hoitavilla tuotteilla. Kampaaja opastaa kuinka hoidat ja harjaat hiuksiasi. Meiltä saat myös hankittua loistavat hiustenpidennyksille sopivat kotihoitotuotteet. Liikkeessämme käytössä laadukkaat Simply Naturalin hiustenpidennys-hiukset.

Aluksi kannattaa keskustella kampaajasi kanssa siitä, mikä olisi juuri sinun hiuksillesi se oikea vaihtoehto. Soita heti ja kysy lisainformaatiota.

Turun Henrika tarjoaa kaikille naisille mahdollisuuden toteuttaa unelmansa pitkistä ja paksuista hiuksista. Hintataso on todella edullinen. Toivotamme se auttaa sinua miettimään, mitä osaat ja mitkä hiustenpidennykset sopivat sinulle.
 
 
 
 

ETUSIVU  |  YHTEYSTIEDOT  |  MAINOSTAJILLEWEBKONE OY
HAUKILAHDENTIE 24, 35600 HALLI
jamsa@webkone.info
 
 
Рейтинг@Mail.ru